Financieren_Auto_AZ_Mobile_3840x1480

Financieren van een auto.

Heb je jouw droomauto gevonden, maar betaal je liever niet in één keer het volledige aankoopbedrag dan geven wij jou graag meer informatie over de financieringsmogelijkheden. Het is mogelijk om zowel zakelijk als privé een financiering af te sluiten. Wij vinden dat het financieren van een auto snel, betrouwbaar en zorgeloos moet zijn. Daarom werken wij samen met ALPHERA Financial Services. Zij hebben ruim 10 jaar ervaring op het gebied van autofinancieringen en daarbij staan service en kwaliteit voorop. 

Financiering op maat.

Afhankelijk van jouw wensen is het mogelijk om een deel of de gehele aankoopprijs van de auto te financieren. Door het doen van een aanbetaling of het afspreken van een slotsom kun je het maandelijkse bedrag verlagen. Daarnaast heb je de keuze uit een vast rentetarief of een variabel tarief. Zo kun je zelf kiezen voor zekerheid of flexibiliteit. 

Kosten zoals reparatie, onderhoud, vervanging van banden en bijvoorbeeld jouw autoverzekering zijn niet inbegrepen in het maandbedrag. Hier zorg je zelf voor. Het voordeel van financieren vergeleken met leasen is dat je geen kilometerbeperking hebt. Je kunt dus gaan en staan waar je wilt. 

Privé financieren.

Wanneer je privé wil gaan financieren heb je keuze uit twee financieringsvormen: ALPHERA Private Finance en ALPHERA Autoplan. Wij leggen je graag vast het verschil uit.

ALPHERA Private Finance.

Kies je voor ALPHERA Private Finance dan kies je voor een stukje zekerheid. Bij Private Finance staan de looptijd en de rente namelijk vast. De looptijd van het contract kies je natuurlijk helemaal zelf. Wil je tussendoor extra aflossen dan is dit tegen bijbetaling mogelijk. Na afloop van het contract is de auto van jou.

 

ALPHERA Autoplan.

Wil je liever wat meer flexibiliteit dan past ALPHERA Autoplan perfect bij jou. Bij ALPHERA Autoplan is de rente variabel en staat de looptijd niet vast. Tussentijds mag je boetevrij extra bedragen aflossen of het hele bedrag in één keer inlossen. Wanneer het totale bedrag is afgelost is de auto van jou.

Zakelijk financieren.

Is zakelijk financieren de manier waarop jij je volgende auto wilt aanschaffen bij Auto-AZ dan is er keuze uit twee mogelijkheden. ALPHERA Financial Lease en ALPHERA Executive Plan zijn beschikbaar als varianten. Voordeel van zakelijk financieren is dat de auto op de bedrijfsbalans staat en je profiteert van fiscale voordelen, als btw-teruggaaf, fiscale afschrijving of startersaftrek.

ALPHERA Financial Lease.

ALPHERA Financial Lease is de zakelijke financieringsvorm waarbij je kiest voor zekerheid. Je gaat namelijk een overeenkomst aan met een vaste looptijd en vast rentepercentage. Zo weet je over de gehele contractperiode exact waar je aan toe bent. Tussentijds aflossen is mogelijk tegen bijbetaling. Na afloop van het contract is de auto jouw eigendom.

ALPHERA Executive Plan.

Past flexibiliteit beter bij jou dan moet je voor ALPHERA Executive Plan gaan. Met deze financieringsmogelijkheid is de looptijd en het rentepercentage variabel. Tussentijds kun je boetevrij extra bedragen aflossen of zelfs het gehele bedrag in één klap inlossen. Na het volledig afbetalen van het openstaande bedrag is de auto van jou.