Service_Auto_AZ_Mobile_3840x1480 copy

Service bij
auto az.

Onze service voor jouw auto.

Bij auto az kun je terecht voor alles wat met jouw auto te maken heeft dus ook voor service en onderhoud. Wij zorgen ervoor dat jouw auto jou niet in de steek laat, zodat jij altijd met een goed gevoel op pad gaat. Professionele service en onderhoud is voor ons vanzelfsprekend en wordt uitgevoerd door onze vakkundige monteurs. Of jouw automerk nu met een A, een Z begint, alle merken zijn welkom in onze auto az werkplaats.

Auto AZ JAMES Service is hét alternatief voor de merkdealer op het gebied van onderhoud, reparatie en APK, mét behoud van fabrieksgarantie! Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen qua service en onderhoud? Wij vertellen je er graag meer over.

Onze diensten.

Je kunt in onze werkplaats terecht voor onder meer:

  • APK
  • Onderhoud en servicebeurten
  • Schadeherstel
  • Bandenwissel
  • Vloeistoffen- en bandencontrole
  • Terugroepactie

Wij ontzorgen jou.

Als je kiest voor service of onderhoud bij auto az dan zorgen wij ervoor dat jij geen zorgen hebt! Je hebt één vast contactpersoon die jou op de hoogte houdt over de status van jouw auto. Maar je mag meer verwachten van ons. 

directions_car

Vervangend vervoer

Zo hoef je niet te wachten als wij aan het werk zijn.

hail

Haal & Brengservice

Wij halen en brengen jouw auto zodat jij niet naar ons hoeft te komen.

workspace_premium

Behoud van fabrieksgarantie

Service en onderhoud voeren wij uit met behoud van fabrieksgarantie.

local_car_wash

Gratis reiniging van jouw auto

Een blinkende auto, daar wordt toch iedereen blij van?!

Behoud fabrieksgarantie.

Onze specialisten beschikken over alle kennis, technische informatie, onderdelen en apparatuur om auto's van alle merken te onderhouden. Onderhoud en reparatie gebeurd bij auto az dan ook conform de richtlijnen en specificaties van de autofabrikant. Wij gebruiken uitsluitend originele of gelijkwaardige onderdelen zoals voorgeschreven door de fabrikant. Zo blijft jouw fabrieksgarantie altijd behouden.